Sateenkaariperhonen

Sateenkaariperhonen

tiistai 29. joulukuuta 2015

Testiteksti, -kuva ja -video

Testaillaan uutta blogia ennen käyttöönottoa. Puhelin on kätevästi koneessa kiinni latauksessa (laturi jäi joulunviettoon), joten siitäpä voikin ladata testikuvia tänne.

Testikuvana joulunvietosta saapuvat kissat ja lähes viikon rojut hississä.

Testikuvateksti


Kokeillaanpa vielä lisätä videokin. Testailin eilen uusien lahjakaiuttimien äänenlaatua (ja siivosin pöytäni!)Blogger mainosti että tähän vetämällä voi ladata kuvia, mutta vielä se ei ainakaan onnistunut, vetämisen kursorina oli punainen ruksattu ympyrä. :/


Linkkinä lisään tähän linkin aiempaan blogiini, joka sijaitsi Vuodatuksessa. Päätin sieltä lähteä koska ylläpito tuntuu unohtaneen koko sivuston, mitään kehitystä ei ole tapahtunut vuoteen ja tuntuu että enemmän vaan rupesi tökkimään kun kuvia katoili, tunnisteet eivät päivittyneet jne.

Aiemmat tekstit: Vikerkaar

Loppuun haluan vielä mainostaa, että Helmet on julkaissut uuden, vuoden 2016 lukuhaasteen. Pääsin vuoden 2015 haasteessa yli kolmenkymmenen kirjan, joten vähän jäi vielä saavutettavaa!

lukuhaaste löytyy täältä: 2016 lukuhaaste

1 kommentti:

  1. Ok, video ei siis ainakaan onnistunut, se pitänee ehkä siirtää ensin jonnekin nettipalvelimelle, ehkä Picasaan tai OneDriveen?

    VastaaPoista