Sateenkaariperhonen

Sateenkaariperhonen

keskiviikko 5. joulukuuta 2018

Kokkailuja / Cooking

Viime viikonloppuna kokkailin Master Chep Australian innoittamana. Valmistin hirvipyöryköitä, bataattiranskalaisia, uunipunajuuria, korianteridippiä ja bataatinkuorisipsejä. Tänään illalla on tarkoitus mysteerikokkailla parin kaverin kanssa, ja taas kivoja ruokia luvassa! Uusi juomasuosikkini on GT jäisillä puolukoilla. ;)


Last weekend, inspired by Master Chef Australia, I did some cooking. I prepared elk meatballs, sweet potato fries, red beet, cilantro dip and sweet potato peel chips. Tonight we have a few friends coming over, and we will be mystery cooking with them, so good stuff ahead! My new favorite drink is GT with frozen lingonberries. ;)







Olen käynyt pari kertaa Kampin Muji pop-up-myymälässä, mutta en ole vielä edes ostanut sieltä mitään. Askartelutarvikealikoima oli aika suppea verrattuna viime kesän New Yorkin Muji-vierailuun. Odottelen kuitenkin innolla sitä pysyvämpää myymälää, joka avataan ensi vuonna!

I've been to the new Muji pop-up store in Kamppi a few times now, but so far I haven't bought anything. The selection of craft supplies is quite limited when compared to the Muji store we visited in New York city in the summer. I am looking forward to the bigger Muji store, which will be opened in Helsinki next year!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti