Sateenkaariperhonen

Sateenkaariperhonen

maanantai 6. maaliskuuta 2017

Askartelutarvikkeita / Craft supplies


Tulin ajatelleeksi että tässä ”uudessa” blogissa ei juurikaan ole mitään kuvia askarteluharrastuksestani, joten asia täytyy korjata. Mennyt viikonloppu oli todellinen askarteluviikonloppu!

Meillä oli korttitalkoot.

I came to think that this ”new” blog doesn’t feature any of my paper craft hobbies, so I need to fix this. The past weekend was a true paper craft weekend!

We had a collective craft project.



Ja sunnuntai-iltana vielä tein kirjekuoria vanhasta Mucha-kalenterista sekä 60-luvun Atlas-kirjasta.

Sunday evening I created some envelopes from an old Mucha-calendar and and old 60s Atlas-book.



Lisäksi koristelin muutaman kirjepaperin valkoisen puolen koristeteipeillä, tarroilla ja atlaksesta leikkaamillani kuvilla.

Additionally, I decorated some white backsides of stationery with decorative tapes, stickers, and pictures cut from the atlas.



Otin myös kuvan nykyisestä teippivarastosta. Pidän enemmän paperisista washi-teipeistä kuin noista muovisista, mutta muovisetkin voi olla kauniita. Tästä taitaa puuttua yksi, joka on leveämpi teippi missä on pystysuunnassa sellaisia piirroshahmoja.

I took a picture of our current stash of decorative tapes. I like the paper washi-tapes more than the plastic ones, although they can be beautiful as well. There’s one tape missing, a wider one that is vertical and has some drawn characters on it.



Eilen kävin kävelyllä, ja yläkerran ikkunassamme istui Peikko hauskasti kehystettynä. Pakkohan siitä oli ottaa kuva! ”Tulethan pian takaisin, ihminen?!”


Yesterday I was going for a walk when I saw Peikko sitting in an upstairs window, framed. I just had to take a picture! “Human, you are coming back soon, right?!”





Mörri osaa hauskuuttaa omanlaisillaan hassuilla asennoilla. :P

Mörri makes me laugh with her funny poses. :P



3 kommenttia:

  1. Ihania kirjekuoria ja kirjepapereita olet askarrellut. Olisipa kiva saada sinulta kirje. Kylläpäs sinulla on iso teippikokoelma.
    Onko kissakuvassa näkyvä mummonruutupeitto sinun virkkaamasi?
    Aurinkoista viikkoa sinulle!
    T. Salainen neuleystäväsi, 2

    VastaaPoista
  2. Peitto on puolisoni virkkaama. :) Ja kivoja teippejä ei kyllä voi koskaan olla liikaa, tuo kokoelma on vielä melko pieni, näkisitpä naamakirjan washi-teippiryhmäläisten kuvia varastoistaan! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehtiikö isoa teippikokoelmaa edes käyttää, ennenkuin teipit menevät huonoiksi!
      Minä täällä pähkäilen maaliskuun paketin parissa. Vielä ehdit esittää toiveita.
      T. Salainen neuleystäväsi, 2

      Poista