Sateenkaariperhonen

Sateenkaariperhonen

tiistai 14. maaliskuuta 2017

Ensimmäinen SNY-paketti! / The first secret knitting pal -package!

Eilen sain noutaa paketin postiautomaatista, ja kotona pääsin tutustumaan sen sisältöön. Ensin löytyi kukkanauhaa (sopivaa askarteluun!), servettejä ja kaunis oranssi tiskirätti. Tulee taatusti tarpeeseen ja voisin heittää vanhoja riekaleina olevia rättejä jo kohta pois. :) Sitten se pallo... Oli niin todella ohutta lankaa että ikä ja terveyshän siinä meinasi mennä! Salaisella ystävälläni on varmasti kulunut todella paljon aikaa paketin pakkaukseen.

I fetched my first secret knitting pal package yesterday for the mailbox machine. At home I finally got to open it. First, I found some flower ribbon (suitable for crafts), serviettes, and a beautiful orange dish cloth. This one will definitely end up in use and I could of course throw away some of the worn out ones. :) Then there was the yarn bal... The yarn was so thin that I was about to lose my mind unraveling it! My secret pal has used massive amounts of time packing this package up!


 Eväänä olleet lohileivätkään eivät riittäneet, ja piti ottaa apukädetkin avuksi että pallo avautui. Täytyy nyt kyllä myöntää että vaikka taikapallo on kiva ajatus, niin on se aika pöhköä touhua, ja ehkä seuraavaa kierrosta ajatellen voisin sanoa tulevalle parilleni etten välttämättä välitä niin taikapallosta.

The salmon sandwiches  as a snack were finished way before I unraveled the ball, and I had to ask for extra hands to help me. I have to admit that even though the magic yarn ball idea is nice, it seems a bit silly, and maybe, thinking about the future rounds, I could tell my pal not to send me a magic yarn ball.


Mutta pallosta löytyi mieluisia ylläreitä: pieniä neulomisen apuvälineitä (mihin käytetään lyhyitä sukkapuikkoja? sormikkaisiin? :D ), askartelutavaroita, nenäliinoja (mistä tiesitkin että minulla on aina nuha?!), teetä sekä suklaamunia, jotka suurin osa jo katosi. Kuinka tuskaisaa olikaan nähdä ne suklaamunat siellä pallossa ja keriä keriä mutta ei saa, meinasi usko loppua että ei sitä ikinä saa suklaata. :P

But what nice surprises I found inside the ball: small knitting equipment (how are the short stocking needles used? for gloves?, craft supplies, tissues (how did you guess I always have a runny nose?), tea, and chocolate eggs, most of which are already eaten. It was agonizing to unravel unravel unravel the ball while seeing the chocolates but not getting your hand on them!Lanka on tuttua, mutta väri ei ehkä ole sellainen, mihin olisin osannut itse tarttua. Tuli langasta mieleen veden värit, ja liukuvärjätyt langat ovat kaikki tosi kauniita. Mielessäni jo kehittelin että tästä langasta saisi tehtyä esim. kesävoisukat, joita olen tehnyt Drops Delightista sekä vihreästä Regian vastaavasta sukkalangasta.

The yarn itself is familiar to me, but the color is not one I would have otherwise picked. The color reminds me of the colors of water, and the space-dyed yarns are all really beautiful. I thought I could knit "kesävoi" -socks with this yarn, I have previously made them from Drops Delight and also this Regia sock yarn but in a dark green shade.

6 kommenttia:

 1. Salainen neuleystäväsi täällä jo huhuili kerran, mutta katosikohan se viestini taivaantuuliin?

  VastaaPoista
 2. Höh, ei ole tosiaan mitään näkynyt. :/ Mun pitää itse hyväksyä kaikki kommentit vaikka voikin kommentoida anonyymina. Ei ole ollut muita hyväksymistä odottavia kommentteja kuin tämä!

  VastaaPoista
 3. Sitä olin sanomassa, että kiva että onnistuin ilmeisesti sinua ikahduttamaan kerimisurakkaa lukuunottamatta. Onhan ohuen langan kerimisessä aika homma. Onneksi mieheni teki sen homman minun puolestani.
  Lyhyet puikot ovat apupuikkoja, joille voi ottaa silmukat odottamaan hetkeksi vaikka palmikoissa tms.
  Meillä paistaa nyt ihanan keväinen aurinko. Toivon aurinkoa sinunkin päivääsi!
  T. Salainen neuleystäväsi, 2

  VastaaPoista
 4. Ihana paketti! Kaunista lankaa ja tosi kivaa kukkanauhaa. Mun mielestä tuo taikapallojuttu on hauskaa, leikkimielellä tehtyä hommaa :) Mutta eihän kaikkien tarvitse ajatella samoin. :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan kevätteemainen paketti, jännittäviä osia kerätty mukaan. Uudet välineet ovat aina mukava haaste opetella käyttämään. t. joku vieras SNY

  VastaaPoista